Sanal Kredi Kartının Önemi Üzerine

Bildiğiniz üzere faal domain registrarlardan biri de Godaddy.com. Fiyat olarak daha uygun çalışabileceğimiz yerler olmasına rağmen Godaddy en güvenilir yer olarak duruyordu. Bu yüzden de uzun yıllardır Godaddy ile çalışmaktayız.

Yakın bir geçmişte bir müşterimize ait 20’ye yakın alan adının uzatmak için toplu alan adı uzatma işlemi yaptık. İşlem gerçekleştikten sonra ödemeyi yapacaktık ki müşteri bazı alan adlarını iptal ettirmek istedi. Bu arada tam haftasonuna denk geldik ve firmayla ancak pazartesi günü irtibata geçebildik.

Bu arada Godaddy, ödeme işlemini yapmadığımız için bize sistemde kayıtlı olarak göstermediği bir kredi kartı numarasını arşivinden bulmuş ve ödemeyi tahsil etmiş. Şansımıza kart bilgisi bizim bir tanıdığımıza ait olduğundan problem olmadı. Ama meblağ biraz yüksek olduğu için (Godaddy üzerinde tek faturadaki en yüksek siparişlerimizden biri) tanıdığıma ulaşana kadar ecel teri döktüm.

Siz siz olun Godaddy’e açıklamasını yapamacağınız şahısların kredi kartı bilgilerini vermeyin, özellikle de müşterilerinizin.

Kendi kredi kartlarınızda da sürprizler görmek istemiyorsanız başta Godaddy olmak üzere tüm internet alışverişlerinizde sanal banka kartı ya da sanal kredi kartı kullanın.


Yayımlandı

kategorisi

yazarı: